Vila Vardakas 10 noći
O zemlji putovanja
Zemlja
Grčka
Dokumenta
Pasoš
Valuta
EUR
Vremenska zona
UTC+0
Vremenska zona Srbije je UTC+1
Besplatan Wi-Fi
AC Uključena u cenu
350m od mora
POPUST
Sajamski popust: -15% za uplatu u celosti, - 10% za rezervacije uplata 50%. Popust važi od 19.02. – 28.02.2018. popust se obračunava na cene iz tabele

LOKACIJA: vila se nalazi na oko 350 m od plaže, u mirnom delu Pefkohorija.
KAPACITETI: četvorokrevetni apartmani, jako konforni sa dve terase, (F+F u kuhinji, F+ 2 singla u kuhinji ) u prizemlju i I spratu.
SADRŽAJ: TWC, komotne terase orjentisane ka ulici i dvorištu, sa garniturom za sedenje, AC bez doplate, Wi-Fi.

Cenovnik

Program putovanja

1. dan
Pancevo, Beograd ili Čačak, Beograd sastanak na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, iz Čačka sastanak na parkingu marketa RODA, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2. dan – 11. dan
Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 12. dan napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 18.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
13. dan Beograd
Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Program putovanja (sopstveni prevoz)

1. dan – 11. dan Dolazak u mesto odredišta, smeštaj posle 14 h po lokalnom vremenu , boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11. dan Napuštanje objekta, najkasnije do 9 h po lokalnom vremenu.

Cene su izražene u evrima, po osobi, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu OTP BANKEna dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa.Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja.Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
*Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
*Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2018. god. uz uvećanje ostatka aranžmana od 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova, osim kod AKCIJA gde je način plaćanja dat na samoj akciji.
U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

Cenovnik
Preuzmite cenovnik u PDF
U cenu aranžmana je uračunato
Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 odnosno 7 noćenja, usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja, kod paketa – i autobuski prevoz i trajekt.
U cenu aranžmana je nije uračunato
- NOVO: BORAVISNA TAKSA U GRCKOJ - Od 01.01.2018. u hotelima I privatnom smestaju predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno. - Takse u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eura dnevno po studiju/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska). Međunarodno zdravstevno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja i individualne troškove.
Popusti

POPUSTI ZA DECU :
Dete do 7 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.
Dvoje dece do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe u trokrevetnom studiju-apartmanu, mogu da koriste jedan zajednički ležaj i plaćaju po 50% cene smeštaja.