Vila Mari Lena 9 noći
O zemlji putovanja
Zemlja
Dokumenta
-
Valuta
-
Vremenska zona
UTC+0
Vremenska zona Srbije je UTC+1
Besplatan Wi-Fi
AC Uključena u cenu
100 m

LOKACIJA: vila se nalazi na oko 100 m od plaže, u mirnom delu Pefkija.
KAPACITETI: dvokrevetni, trokrevetni , cetvorokrevetni apartman (dva single ili F, F+singl, F+F ili dva singla ) na visokom prizemlju i I spratu,
SADRŽAJ: TWC, komotne terase sa garniturom za sedenje, AC bez doplate, Wi-Fi, kompletno opremljena mini kuhinja, peškiri.

PREVOZ:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema).
Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 19:00 sati, tačno mesto polaska I satnica će se znati 2 dana pred put.
GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.
Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.

REZERVACIJA 1500 DINARA

Legenda
PL – POMOCNI LEZAJ, STD / S - STUDIO, AP – APARTMAN, DPX – DUPLEX BM – BOCNO POGLED MORE, PM – DIREKTAN POGLED MORE, PU – POGLED ULICA IS – PRVI SPRAT, II – DRUGI SPRAT, PR - PRIZEMLJE

Program putovanja

1. dan – Pancevo, Beograd ili Čačak, Beograd sastanak na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, iz Čačka sastanak na parkingu marketa RODA, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2. dan – 11. dan dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 12. dan napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 18.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 13. dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Program putovanja (sopstveni prevoz)

1. dan – 11. dan dolazak u mesto odredišta, smeštaj posle 14 h po lokalnom vremenu , boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11. dan napuštanje objekta, najkasnije do 9 h po lokalnom vremenu.

Cene su izražene u evrima, po osobi, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu OTP BANKEna dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa.Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja.Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.
*Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
*Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2018. god. uz uvećanje ostatka aranžmana od 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova, osim kod AKCIJA gde je način plaćanja dat na samoj akciji.
U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

Cenovnik
Preuzmite cenovnik u PDF
Program putovanja i uslovi plaćanja
Dokument u PDF
U cenu aranžmana je uračunato
Smeštaj u studijima/apartmanima na bazi 10 odnosno 7 noćenja, usluge pretstavnika agencije i organizacije putovanja, kod paketa – I autobuski prevoz I trajekt.
U cenu aranžmana je nije uračunato
- NOVO: BORAVISNA TAKSA U GRCKOJ - Od 01.01.2018. u hotelima I privatnom smestaju predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno. -Takse u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eura dnevno po studiju/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska). Međunarodno zdravstevno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja i individualne troškove.
Popusti

POPUSTI ZA DECU :
Dete do 7 godine u zajedničkom ležaju – besplatno.
Dvoje dece do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe u trokrevetnom studiju-apartmanu, mogu da koriste jedan zajednički ležaj I plaćaju po 50% cene smeštaja.