Hotel Studio Rodon 9 noći
O zemlji putovanja
Zemlja
Dokumenta
-
Valuta
-
Vremenska zona
UTC+0
Vremenska zona Srbije je UTC+1
Besplatan Wi-Fi
Uz doplatu
180 m od mora

LOKACIJA: Hotel se nalazi na oko 180 m od plaže, u mirnom delu Pralije.
KAPACITETI: dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studii, (F+singl, F+2×1 ) na II spratu,
SADRŽAJ: TWC, komotne terase sa garniturom za sedenje, AC uz doplatu na licu mesta (5e dnevno), WiFi, lepo uređeno dvorište sa stolovima i stolicama, kao i recepcija, kompletno opremljena mini kuhinja. Vila poseduje lift, kao i prilaz za osobe sa posebnim potrebama.

PREVOZ:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, audio i video oprema).
Polazak iz Beograda dan uoči smene oko 19:00 sati, tačno mesto polaska i satnica će se znati 2 dana pred put.

GOSTI SU U OBAVEZI DA 2 DANA RANIJE PROVERE TAČNO VREME I MESTO POLASKA.

Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, realizuje prevoz sa drugom agencijom ili prevoznikom koji ima isti datum i mesto putovanja, što se može odraziti na promenu satnice polazaka.

REZERVACIJA 1500 DINARA + devizna cena iz tabele po osobi

Legenda
PL – POMOCNI LEZAJ, STD / S - STUDIO, AP – APARTMAN, DPX – DUPLEX BM – BOCNO POGLED MORE, PM – DIREKTAN POGLED MORE, PU – POGLED ULICA IS – PRVI SPRAT, II – DRUGI SPRAT, PR - PRIZEMLJE

Program putovanja

1. dan –Beograd ili Cacak, Beograd sastanak na parkingu Tempa kod Ade u Beogradu, iz Cacka sastanak na parkingu marketa RODA, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

2. dan – 10. dan dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 18.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

12. dan Beograd – Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd / Cacku na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Program putovanja (sopstveni prevoz)

1. dan – 10. dan dolazak u mesto odredišta, smeštaj posle 14 h po lokalnom vremenu , boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11. dan napuštanje objekta, najkasnije do 9 h po lokalnom vremenu.

Cene su izražene u evrima, po osobi, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po prodajnom kursu OTP BANKEna dan uplate. Rezervacija je konačna uplatom avansa.Prilikom prijave putnik je u obavezi da odabere način plaćanja.Započeti način plaćanja ne može se kasnije menjati.

*Avans 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre polaska.
*Avans 40% prilikom rezervacije , ostatak odloženo, deponovanjem čekova gradjana ili administrativnom zabranom do 15.12.2018. god. uz uvećanje ostatka aranžmana od 2% mesečno, na ime manipulativnih troškova, osim kod AKCIJA gde je način plaćanja dat na samoj akciji.

U slučaju poremaćaja na tržištu roba i usluga, ili monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena na neplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana cena ostaje nepromenjena.

* Raspored sedenja u autobusu se radi u agenciji uglavnom po principu redosleda kupovine aranzmana, pratioc u busu je duzan da postuje vec napravljeni raspored I ne sme ga menjati na licu mesta
* Svracanje u pojedine gradove radi uzimanja putnika kao I predvidjene pauze, takodje radi agencija I bez nuzne potrebe ne sme se menjati tokom putovanja.
* U slucaju manjeg broja putnika iz mesta gde je predvidjen polazak autobusom, agencija zadrzava pravo transfera do odredjenog mesta gde autobus prolazi.
* Agencija takodje zadrzava pravo spajanje na prevozu sa drugim agencijama koje imaju isti polazak za istu ili usputnu destinaciju.

Soba broj 104
Soba broj 110 i 210
Soba broj 101 i 201
Soba broj 108 i 208
Cenovnik
Preuzmite cenovnik u PDF
Program putovanja i uslovi plaćanja
Dokument u PDF
U cenu aranžmana je uračunato
Smeštaj u studijima/apartmanimanabazi 10 odnosno7 noćenja, uslugepretstavnikaagencije i organizacijeputovanja, kodpaketa – I autobuskiprevoz I trajekt.
U cenu aranžmana je nije uračunato
- NOVO: BORAVISNA TAKSA U GRCKOJ - Od 01.01.2018. uhotelima I privatnomsmestajupredviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno. -Takse u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eura dnevno po studiju/apartmanu. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska). Međunarodnozdravstevnoosiguranje, osiguranjeodotkazaputovanja i individualnetroškove.
Popusti

POPUSTI ZA DECU :
Dete do 7 godine u zajedničkomležaju – besplatno.
Dvojedece do 10 godina,  upratnjidvepunoplatežne osobe u trokrevetnom studiju-apartmanu,mogu da koristejedanzajedničkiležaj I plaćajupo 50% cenesmeštaja.