Hotel Casa Karina 3*
O zemlji putovanja
Zemlja
Bugarska
Dokumenta
Pasoš
Valuta
EUR
Vremenska zona
UTC+2
Vremenska zona Srbije je UTC+1
Termin
22.12. - 30.04.
Cena
već od 32 eur

Bansko je najstarija i najviša planinska oblast u Bugarskoj u kojoj se okuplja skijaška elita iz celog sveta. Smešteno je na 1350 m nadmorske visine na severnoj padini planine Rila. Bansko raspolaže sa ukupno 55 km uređenih skijaških staza različitih nivoa težine i različite dužine.

Prosečna temperatura u januaru je oko -2°C. Sneg obilno pada i pravi stalni snežni pokrivač od oko 2m. Grad se nalazi na 930m nadmorske visine, a iznad Banskog izdvajaju se dva skijaška regiona: donji (1100-1600 m) i gornji (1700-2500 m) staze za slalom i veleslalom. Nalazi se na 150 km južno od Sofije, na severnoj strani planine Pirin
(proglašene za nacionalni park).

Legenda
PL – POMOCNI LEZAJ, STD / S - STUDIO, AP – APARTMAN, DPX – DUPLEX BM – BOCNO POGLED MORE, PM – DIREKTAN POGLED MORE, PU – POGLED ULICA IS – PRVI SPRAT, II – DRUGI SPRAT, PR - PRIZEMLJE

Program putovanja

1. dan
Prijavljivanje u hotelu, u određeni tip soba prema uplaćenoj rezervaciji.Boravak u hotel. Prva usluga večera ili noćenje, u zavisnosti od uplaćene usluge.
Boravak na bazi uplaćenih usluga i broj dana. Slobodno vreme. Poslednjeg dana – Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 11:00 h.

Plaćanje se vrši u dinarima po prodajnom kursu za devize OTP BANKE na dan uplate. Prilikom svake uplate dinarskog iznosa izračunava se vrednost uplate u evrima i ostatak duga ostaje izražen u evrima. Uplaćeni iznos ne podleže eventualnoj promeni kursa. Uplata može biti gotovinska, virmanska. Gotovinski: 30% prilikom sklapanja ugovora, preostali iznos najkasnije 15 dana pre putovanja.

NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

Napomena: boravak na bazi 7 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli (ili uplaćenoj usluzi) od vremena ulaska u hotelske sobe ili apartmane do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ili apartmana ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h).

Cenovnik
Preuzmite cenovnik u PDF
Program putovanja i uslovi plaćanja
Dokument u PDF
U cenu aranžmana je uračunato
Izabrani period i broj noći za boravak u izabranom hotelu / iz tabele i usluge koje su navedene u tabeli
U cenu aranžmana je nije uračunato
- autobuski prevoz - boravišnu taksu (1 e dnevno plaća se na licu mesta) - troškove rezervacije - zdravstveno osiguranje putnika