Pefki
Korisne informacije o mestu

Pefki je malo letovalište na severu ostva Evia koje je u poslednjih nekoliko godina postalo jako popularno kod naših turista. Prekoputa Pefkija se nalazi poluostrvo Pilion, a malo dalje I ostrvo Skiatos, do kojeg se organizuju svakodnevno vrlo povoljni izeleti brodićima.
Duž čitavog mesta se nalazi uređeno šetalište, koje odvaja plažu od samog centra. Pefki je idealna destinacija za naše turiste, jer ima vrlo povoljne cene za vanpansionsku potrošnju.Lokalno stanovništvo ne zna dobro engleski ali dominiraju meniji na srpskom jeziku jer većinu turista čine naši turisti.

Ima puno restorana, taverni sa lokalnim specijalitetima, barova, poslastičara, supermarket, mesara,apoteka… Ponuda smeštaja je takođe vrlo velika. Mesto je idealno za porodice sa malom decom, ali bogat noćni život u Pefkiju obećava odličan provod i mlađoj populaciji turista.

Pefki ima vrlo dugačku peščano-šljunkovitu plažu dugačku oko 4km. Zbog prostranosti na plaži nije gužva. Ležaljke i suncobrani se iznajmljuju uz piće, iz kafića i barova na samoj plazi ali ima dosta mesta gde možete zabosti i svoj suncobran. More je izuzetno čisto I bistro, a imaćete jedinstven zalazak sunca na plaži.

Vile u ponudi
Vila se nalazi na oko 100 m od plaže, u centralnom  delu Pefkija.
Vila se nalazi na oko 100 m od plaže, u mirnom delu Pefkija.
Vila se nalazi na oko 200 m od plaze, u mirnom delu Pefkija.