Olimpijska regija
Korisne informacije o mestu

Olimpska regija ili Pieria se nalazi u severoistočnom delu kontinentalne Grčke. Sa zapadne strane je čuvena planina Olimp. Glavni grad je Katerini.

Olimpska je regija je popularna među našim turistima. Najpoznatiji deo Pierie i najpopularnija letovališta su Paralia, Olympic Beach, Litochoro, Leptokaria, Nei Pori, Platamon.

Ovo su tradicionalna mesta, u kojima se više čuje srpski nego grčki jezik,u kojima su meniji u restoranima na srpskom jeziku, u supermarketima i buticima rade ljudi iz Srbije… Mnogi se ovde osećaju kao kod kuće.

Celu Olimpsku regiju karakterišu sudar banjske i mediteranske klime, toplo more, prijatne noći, što je osnovni uslov za prijatan odmor.

Vile u ponudi
Serbona Turs
Turistička agencija "Serbona turs" bavi se organizacijom turističkih putovanja u zemlji i inostranstvu, prodajom aranžmana za sve destinacije, prodajom avio karata, putnog zdravstvenog osiguranja, rezervacijom smeštaja u zemlji i inostranstvu, rezervacijom i prodajom karata za sve putne pravce za sve putne pravce i pružanjem informacija.
Podaci
PIB: 107765757
Matični broj: 20867639
Šifra delatnosti: 7911
Žiro račun: 325-9500700040100-78
OTP BANKA
Izdvajamo iz ponude